Příměstské tábory 2021 – Letní kempy 2021

Těšíme se na léto a chystáme pro dětí již šestý ročník táborů při ZŠ Vacov. Náplní a cílem celého prázdninového týdne bude něco nového se naučit, něco zažít, hodně si pohrát, zasportovat si, být s kamarády, dobře se najíst a hlavně si vše pořádně užít.

V současné době MŠMT ve spolupráci s AŠSK vyhlásilo výzvu – Letní kempy 2021 a s tím dotačním program pro základní školy a dětské spolky. Cílem tohoto prázdninového projektu je podpořit vzdělávání dětí v souvislosti uzavření škol v důsledku pandemie koronaviru.

Naše škola zažádala o tento projekt a v případě kladného vyřízení by znamenalo pro naše děti bezplatnou účast na Letním kempu. V případě nezařazení naší školy do výzvy, bude cena maximálně 1300,- (jako každý rok). První tábor od 12. 7. do 16. 7 je již prakticky naplněný. Druhý tábor od 16. 8. do 20. 8. 2021 má ještě volná místa.

Vše bude uskutečněno pouze za příznivých epidemiologických podmínek a v souladu s možnými opatřeními, o kterých Vás budeme průběžně informovat.

Vzhledem k omezené kapacitě žádáme, o vyplnění závazné přihlášky nejpozději do 25.5.2021. Přihlášky odevzdávejte ve školní družině.