Spaní ve škole

TAJEMNÁ NOC PŘED CESTOU ZA VČELÍ KRÁLOVNOU

Prvňáci a druháci, ale i třeťáci, se už nemohli dočkat chvíle jejich přespání ve škole. Konečně!!!!! Ve čtvrtek 19. 5. posilněni dobrou večeří a plni rad starostlivých maminek jsme se sešli v 18:00 před školou.

Po otevření školy propukla jedna velká spací horečka. Každý hledal nejlepší koutek ve své třídě a kamaráda, kterého chce mít po smrákání vedle sebe. (Co kdyby náhodou jsem se přece jenom v noci trochu bál😊).

Po rychlém rozloučení se všemi, co nás doprovodili do školy, začala pořádná zábava. Nejdříve jsme si zasoutěžili na hřišti a pak nechyběla ani disko-párty, která ke každému spaní ve škole neodmyslitelně patří…….. a nejen ta.

Vyřádění, vytancovaní, udýchaní a rozjaření jsme se pořádně posilnili druhou večeří a chystali jsme se do pelíšků, když v tom to přišlo………OBLÉKNOUT, BATERKU, BOTY, BUNDU, VEN!!!!!

Prvňáčci a druháčci obdařeni světélkem od Aničky a Matyho ani nedutali a rychle pospíchali za ostatními, na jejich tvářích rozpoznali, že ani oni nejsou úplně klidní. STEZKA ODVAHY ZAČÍNÁ……zvládnu to?!

ZVLÁDLI JSME TO VŠICHNI A NIKDY NA TO NEZAPOMENEME!😊

Děkujeme našim báječným strašidlům (Verče, Elišce, Terezce, Týtě, Verunce, Jarušce a Tomášovi), která nám pomohla, alespoň trochu zvládnout naše nesmyslné strachy.

UŽ TEĎ SE TĚŠÍME NA DALŠÍ ZKOUŠKU ODVAHY.

                                                                                           Kateřina Kaskounová