Taneční kroužek

Domov pro seniory Vacov

8. června potěšily děti ze školní družiny, tanečního a pěveckého kroužku ze základní školy seniory ve Vacově, kde předvedly svůj program písniček, pohádek a tanců. Program se líbil a děti dostaly za odměnu různé dobroty.


Dřešínek

11. června předvedl taneční kroužek své komponované pásmo s názvem „Rok na vsi“ v nově opravené bývalé škole, a to jako kulturní součást programu pro porotu v soutěži „Obec roku“. Porotci se zájmem shlédli všechny zpracované zvyky, následně se jeden z nich přiznal, že měl chuť si zatancovat s dětmi.
Za vystoupení čekalo děti obrovské pohoštění – chlebíčky a zákusky.

Rozloučení s předškoláky

15. června zazpíval pěvecký kroužek na Obecním úřadě ve Vacově u příležitosti akce „Rozloučení s předškoláky“ 3 známé dětské písničky. Protože nám několik dětí onemocnělo nebo byly zrovna na jiné akci, vypomohli ve zpěvu Adam a Nela z 5. třídy, kteří se chtějí příští rok do tohoto kroužku přihlásit.

Pozvání

Srdečně zveme všechny na ZÁVĚREČNÉ VYSTOUPENÍ KROUŽKŮ, které se uskuteční v úterý 23. června od 17.00 hodin v sále „U Milušky“. Vystoupí děti ze školní družiny a všechny taneční a pěvecké kroužky z mateřské a základní školy. Touto akcí děti letos završí svoji činnost, proto je přijďte podpořit a podívat se, co se v letošním roce naučily.