Vystoupení dramatického kroužku

6. června vystoupily děti z dramatického kroužku v Mateřské škole Stachy se svojí Ušatou pohádkou. Děti se dobře bavily a divadelníkům se v příjemném prostředí dobře hrálo.

Nejen děti baví pohádky, a tak jsme se rozhodli zahrát Ušatou pohádku i pro chovance Léčebny Javorník. Mile nás přijali a velice pozorně sledovali naši pohádku. A jako vždy pracovnice Léčebny připravily dětem sladké bohaté pohoštění. I díky tomu jsme prožili 13. června pěkné a příjemné odpoledne.

Poslední vystoupení dramatického kroužku proběhlo 20. června v tělocvičně naší školy. Představení „Ušatá pohádka“ zde sledovaly děti z Baby clubu a děti z prvního stupně ZŠ. Derniéra se povedla, obecenstvo se bavilo a my se tím rozloučili s Ušatou pohádkou.

Závěrem bych chtěla dodat, že dramatický kroužek odehrál své představení celkem 8x: v MŠ Čestice, v MŠ Vacov, na Dni dětí ve Dřešínku, v MŠ Stachy, v Léčebně Javorník, v kině Zdíkov, pro veřejnost ve Vacově a nakonec v ZŠ Vacov. Děkuji všem hercům, kteří si vyzkoušeli prkna, co znamenají svět, ale také poznali, že divadlo je věc, kde si musí vzájemně pomáhat a spolehnout se jeden na druhého. Děkuji!!!