Výlet do Legolandu

Po získání titulu Zlatý Ámos, po velkých oslavách a po častých návštěvách v naší třídě jsme se těšili na červnový výlet do Legolandu v Německu. Výhra od cestovní kanceláře CK2 slibovala nezapomenutelný zážitek a spoustu skvělých atrakcí.

Ve čtvrtek 13. června v půl čtvrté ráno jsme vyrazili klimatizovaným autobusem a s milou průvodkyní Terkou směrem na německý Mnichov. Většina z nás spala a tak cesta utekla velmi rychle. Po příjezdu na parkoviště na nás čekalo veliké překvapení:-). Osobně si s námi přijel užít celý den majitel CK2 p. Adam Gebauer s fotografem Jardou a s redaktorem Davidem z České televize. Na všech atrakcích nás zachytili jejich fotoaparáty a kamery. Reportáž z našeho dne v Legolandu můžete vidět na internetu ve Zprávičkách ze 17. června na Déčku.

Počasí nám přálo, mohli jsme vyzkoušet i vodní atrakce, mokří jsme vyšli z pirátské bitvy kapitána Nicka, sjeli jsme si dvanáctimetrový vodopád…Některé z atrakcí byly klidnější, jiné chtěly více odvahy. Viděli jsme zmenšené modely známých evropských měst, ochutnali zmrzlinu. V továrničce nám také ukázali, jak se Lego vyrábí.

Každý z nás si užil celý den podle svého, domů jsme se vraceli s krásnými zážitky, s dárečky a bez peněz:-). Půlnoční návrat za rodiči znamenal konec naší půlroční cesty v anketě Zlatý Ámos.

Přejeme všem krásné léto, my ve čtvrté třídě jsme si užili celý školní rok:-).