Informace pro rodiče – Elektronická žákovská

Vážení rodiče,

ZŠ Vacov Vám od II. pololetí školního roku 2013/2014 nabízí možnost využívat takzvanou elektronickou žákovskou knihu. Tato kniha je dostupná ne webových stránkách školy (www.zsvacov.cz) – na úvodní straně napravo klikněte na žlutý banner „Žákovská knížka Bakaláři“. Elektronická žákovská knížka umožňuje nový druh komunikace mezi školou a rodinou. Můžete snadno sledovat průběžné výsledky žáka ve škole, komunikovat s učiteli i omlouvat absenci. Více informací o aplikaci a o práci s ní se dozvíte v manuálu.

Manuál pro elektronickou žákovskou:
manuál

Přihlašovací údaje do elektronické žákovské knížky Vám budou sděleny pouze osobně – u Vašeho třídního učitele, případně u zástupce ředitele školy. Pokud nebudete chtít aplikaci využívat, nemusíte si přístupové údaje vyzvednout. Používání aplikace není povinné, klasická žákovská knížka bude dál normálně využívána.

Celé II. pololetí školního roku funguje aplikace ve zkušebním režimu. Budou se pravděpodobně objevovat chyby chodu aplikace, které se budeme snažit průběžně řešit a opravovat. Také učitelé se s celou aplikací teprve učí pracovat. Prosíme Vás tedy o shovívavost při případných výpadcích aplikace nebo při drobných chybách v datech.

Děkujeme za pochopení Mgr. Josef Mráz, ředitel školy