Úspěch v okresním kole – soutěž hlídek mladých zdravotníků

Po dopravní soutěži jsme jeli do Prachatic na okresní kolo soutěže „Mladý zdravotník“. V mladší kategorii nás reprezentovala dvě družstva z I. stupně, v kategorii starších družstvo jedno.

Krásné 3. místo vybojovala děvčata, která byla na soutěži poprvé. Z bronzového umístění měly Jaroslava Nová, Anna Pšeničková, Natálie Marášková, Julie Ševčíková a Terezie Šťastná velkou radost. Méně trestných bodů a super 2. místo ve stejné kategorii získali Aneta Lešáková, Nikola Šturmová, Klára Appeltová, Zuzana Matoušová a Jindřich Špejzl. Hlídka na prvním místě měla jen o pět trestných bodů méně než my:-).

Hlídka starších ve složení Klára Čejková, Adam Ševčík, Adam Mészáros, Milan Sliacký a David Makas  obsadila pěkné 6. místo. Ještě více tato hlídka zabojovala v druhé části soutěže „Mladý záchranář – dokaž, že umíš“, kterou pro děti připravuje Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje, a v této samostatné části nám již 1. místo neuniklo.

Všem našim mladým zdravotníkům, kteří se ctí obstáli v silné konkurenci, děkuji za reprezentaci školy. Mamince Jarušky Nové děkuji za pomoc při přípravě na tuto soutěž.

Pavlína Kopáčiková